Sari la conținutul principal

De ce COMPEED®?

Avantajele oferite de utilizarea produselor COMPEED®

Prin crearea mediului optim pentru vindecarea leziunilor, COMPEED® plasturi pentru bășici oferă o capacitate de vindecare superioară și o calmare mai rapidă a durerii comparativ cu plasturii adezivi convenționali*.

*Karlsmark T, Goodman JJ, Drouault Y, Lufrano L, Pledger GW. Randomised clinical study comparing COMPEED® cold sore patch to acyclovir cream 5% in treating herpes simplex labialis. J Eur Acad Dermatol Venereol. 2008; 22 (10): 1184-1193.

Aflați de ce COMPEED® acționează ca un al doilea strat de piele, prin crearea unui mediu care stimulează procesul de vindecare.

Originea COMPEED®

Cu peste 25 de ani în urmă, un grup de soldați nordici au început să taie pansamente hidrocoloidale mari în bucăți mai mici pentru a-și proteja picioarele în timpul antrenamentelor. Rezultatele au fost remarcabile. Plasturii obținuți s-au demonstrat a fi ideali atât pentru prevenirea cât și pentru tratarea bășicilor.

Astfel s-a născut numele mărcii COMPEED®, iar plasturii hidrocoloidali au devenit populari în scurt timp, ducându-li-se vestea din vorbă în vorbă. După succesul plasturilor pentru bășici, COMPEED® s-a concentrat pe alte categorii precum bătături profunde, bătături superficiale și monturi, dar și pe plasturii revoluționari pentru tratarea herpesului. În prezent, COMPEED® este o marcă recunoscută și are în portofoliu peste 20 de produse care oferă soluții eficiente pentru diferitele nevoi ale consumatorului, având un singur obiectiv: să se asigure că nimic nu vă stă în cale.