Sari la conținutul principal

Persoane de contact

Contactați-ne

Nu vă faceți griji: vă vom oferi ajutor pentru orice întrebări aveți! Vă rugăm să completați formularul de mai jos pentru a contacta prin e-mail echipa noastră de asistență clienți. Dacă aveți întrebări referitoare la produsele noastre, nu ezitați să consultați mai întâi secțiunea noastră Întrebări frecvente!

Modul în care sunt utilizate datele dumneavoastră:

  • Dacă aveți întrebări privind produsele Compeed: HRA Pharma va utiliza datele cu caracter personal pentru procesarea solicitărilor/sugestiilor dumneavoastră și/sau pentru a răspunde solicitărilor dumneavoastră.
  • Dacă doriți se semnalați o reacție adversă: HRA Pharma va utiliza datele cu caracter personal pentru respectarea obligațiilor noastre legale și pentru a răspunde la raportul dumneavoastră referitor la reacțiile adverse.
  • Dacă aveți o întrebare referitoare la un produs/informații medicale: HRA Pharma va utiliza datele cu caracter personal pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră referitoare la informațiile medicale

În conformitate cu normele de protecție a datelor și în special cu GDPR, aveți dreptul de a accesa, rectifica sau șterge datele dumneavoastră cu caracter personal. De asemenea, aveți dreptul la portabilitatea datelor, de a restricționa sau de a refuza procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Pentru mai multe informații despre procesarea datelor cu caracter personal și drepturile dumneavoastră, vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate detaliată.